Palvelut

Arjen tukitoimet, Henkilökohtainen avustus, siirtymisessä avustaminen ja asiointiapu

Silloin kun elämäntilanne alkaa vähentää mahdollisuuksiasi suoriutua niistä askareista, joita olet tottunut kotona itse tekemään. Voimme auttaa pukeutumisessa, peseytymisessä, liikkumisessa, ruoan valmistuksessa, ruokailussa, kodinhoidossa tai muissa rutiineihisi kuuluvissa asioissa.

Voimme myös avustaa sinua pärjäämään kodin ulkopuolella. Esimerkiksi kauppakäynneissä, harraste toiminnassa tai muussa vapaa-ajan vietossa.

Hinta: 34 € / tunti

Kotipalvelu

On yhdistelmä arjen tukitoimia ja lähihoitajan töitä.

Hinta: 36 € / tunti

Klassinen hieronta

Kaikilla meillä on ajoittain jumeja ja lukkoja vaikkapa niskassa, hartioissa tai selässä. Myös jalkojen turvotus on yleinen pulma. Teen kotikäynteinä n.30-40min hierontoja klassisen hieronnan ottein. Mukanani kulkee hierontatuoli, joka soveltuu hyvin myös niille, joiden on hankalaa olla hierontapöydällä. Rentoutuminen tapahtuu siis hiukan perinteisestä poikkeavassa asennossa.

Hinta: 30 € / 30 min

Kotikuntoutus

Kivunlievitystä fysikaalisesti tarjoan opastamalla ja avustamalla liikerataharjoituksissa sekä klassisen hieronnan ottein. Harjoitteet suunnittelen asiakkaan kunnon mukaisesti. Jumppaharjoituksia voidaan soveltaa myös olemassa olevan fysioterapian tueksi.

Yhdessä voidaan suunnitella ja tarvittaessa avustettuna myös toteuttaa terveysliikuntaa kunnon ylläpitämiseksi tai parantamiseksi. Terveysliikunta on hellävaraista keholle mutta oikein totutettuna sen vaikutukset ovat suuret.

Hinta: 36 € / tunti

Kuntoutuspäivä 4h

osastoille ja asumisyksiköihin

Palvelut: Kivunlievivitys vuodepotilaalle venytyksin, avustetulla liikunnalla ja kevyellä hieronnalla, Ryhmälikkunnan ohjaus (esim. ulkoilu, tulijumppa, venyttely, liikeratavoimistelu, voimajumppa, tasapaino, aivojumppa, kestävyys), Klassinen hieronta, Yksilöllinen kuntoutus esim. leikkauksesta kuntoutuvalle

kohde ja asiakaskohtaisten vaatimustason mukaisesti 6-7 palvelua per päivä.

Hinta: 250 €

Lähihoitajan työt, kotihoito

Ne Kotona tehtävät hoidolliset työt joihin olet saanut terveydenhoitoyksiköstä (kuten sairaala, terveyskeskus tai kotihoito) kirjalliset ohjeistukset, mutta et niitä koe itse voivasi tehdä. Jokaisen asiakaan kohdalla tehdään yksilöllinen hoitosuunnitelma, joka perustuu tarkistettuihin ja olemassa oleviin suunnitelmiin.

Nimekesuojattu lähihoitaja voi tehdä osana asiakaan hoitokokonaisuutta sille kuuluvia töitä, riittävällä perehdytyksellä ja lain sallimissa rajoissa.

Sijaisuudet ja lomitukset

Meiltä myös edellä mainittujen palveluiden sijaisuudet ja lomitukset (avopalveluina ja yksikköihin).

Tulossa Palvelusetelipalvelut

  • Kaikki edellä mainitut palvelut
  • Omaishoidon sijaisuudet ja lomitukset
  • Siivous ja ruonlaitto

Maksutavat

  • laskutus
  • maksusitoumus
  • ostopalvelu
  • palveluseteli

Ota meihin yhteyttä! Puhelin: 040 416 7897, sähköposti: liisapolonen@gmail.com

Ihmiselle © 2018